More than sensors+automation
Zoeken

Toelatingen en richtlijnen

Omdat U volledig zou kunnen vertrouwen op uw process, zijn onze producten aan de actuele veiligheidsvoorschriften en richtlijnen aangepast.  . JUMO biedt tal van producten met de vereiste goedkeuringen voor uw proces.

Informeer U hier, over welke certifikaten JUMO beschikt voor de branche industrieovenbouw

Materialen

In de industrieovenbouw worden beschermbuizen in metaal of in keramiek gebruikt.  Volgende materialen worden ingezet:  staal CrNi 28 mat.-nr. 1.4749 en staal X15 CrNiSi2520 mat-nr. 1.4841.  Voor keramische beschermbuizen wordt gasdicht materiaal ingezet, uit C610 met groot aandeel van aluminiumoxide, dit voor temperaturen tot +1300°C en uit C799, hoogst vuurvast voor temperaturen tot +1600°C.

DIN EN 14597

De DIN EN 14597 regelt de inzet van regelaars en begrenzers voor temperatuur, die worden gebruikt in warmteinstallaties.  Ze legt de functies en testen vast, aan dewelke alle electrische en niet electrische installaties voor regeling, sturing en begrenzing van temperaturen moeten voldoen.

AMS2750E & CQI-9

De huidige generatie toestellen van JUMO ondersteunen U in uw dagdagelijks werkingsproces en voldoen aan de eisen van zowel de AMS 2750E en alsook de CQI-9.  Beide specificaties verlangen van de aanwender en ook de constructeur van meet- en regeltechniek het vervullen van maatstaven voor precisie en veiligheid van de gegevens.  Met ons regelaarsprogramma, bvb de JUMO mTRON T en de JUMO DICON touch, maar ook met onze digitale registreertoestellen zoals bvb de JUMO LOGOSCREEN nt in combinatie met onze temperatuurvoelers bieden wij het gehele gamma voor alle toepassingen van de warmtebehandeling.

meer...

Calibratie

JUMO Beschikt over een eigen DAkks-labo, die onderworpen is aan de Physikalisch-Technischen-Bundesanstalt.  Wij bieden u de gehele calibratie van uw meetketen, zowel bij ons, of ter plaatse bij U.  Bij iedere calibratie krijgt U het overeenkomstig certifikaat met alle nodige informatie.

meer...