More than sensors+automation
Zoeken

Toelatingen en richtlijnen

Opdat U helemaal op uw proces zou kunnen vertrouwen, zijn onze producten aangepast aan alle actueler veiligheidseisen en richtlijnen. Special op plaatsen, waar een risico op explosies bestaat, is het belangrijk, de juiste toestellen te gebruiken. Informeer U hier, over welke certifikaten en toelatingen JUMO voor de producten voor scheepsbouw beschikt.

Newsletter

Meld U hier aan tot onze Newsletter:

Aanmeldformulier

Materialen

Wegens de zoute lucht moeten op schepen materialen worden ingezet, die resistent zijn tegen zeewater.  Wij leveren U het materiaal, dat U voor uw proces nodig heeft (bvb. CrNi-staal, Titaan, Tantaal, Inconel, Hastelloy, Ceramiek).  Voor kritische processen en voor terugvervolging kunnen de materialen met 3.1 certifikaat geleverd worden.

ATEX-toelating

Ook in de scheepsbouw speelt ATEX een belangrijke rol. Bij het transport van chemische stoffen, gassen en oliën kunnen explosieve mengelingen optreden.

Fiervoor biedt JUMO U een speciaal gamma van producten met ATEX toelating aan.

meer...

GL-toelating

De scheepsbouwindustrie stelt hoge en veelvoudigen eisen aan de meettoestellen.  Producten voor deze branche moeten veilig in het proces, op lange tijd stabiel en resistent tegen de zoute zeelucht zijn.  Naast de zoute lucht worden de toestellen ook blootgesteld aan sterke vibraties, schokken, hitte, koude en stof.  Verschillende instellingen in de verschillende landen (bvb GL, Det Norske oder Bureau Veritas) intwikkelen en controleren de richtlijnen, design- en materiaalstandards voor de bouw en het gebruik van schepen.  Deze standards zorgen ervoor, dat de gebruikte toestellen de bovenvernoemde eisen vervullen.

meer...