More than sensors+automation
Zoeken

Certifikaten en toelatingen

Opdat U volledig op uw proces zou kunnen vertrouwen, zijn onze producten aan de actuele veiligheidsvoorschriften en richtlijnen aangepast.   Informeer U hier erover over welke certifikaten en toelatingen JUMO voor producten voor de voedingsindustrie beschikt.

Newsletter

Meld U hier aan onze JUMO newsletter aan:

Anmeldeformular

De FDA (Food and Drug Administration) publiceert een lijst van materialen, die in contact met het productmedium mogen komen.  Voor polymeren is het gebruik in titel 21, kapitel 177 beschreven.  Speciaal voor dichtingen is kapitel 177.2600 voorzien.

Een verdere reglementering van de FDA, het CFR titel 21 part 11 schrijft voor de electronische registratie een manipulatiebeveiliging voor en een electronische handtekening.   Onze beeldschermschrijver  LOGOSCREEN es kan data FDA conform volgens CFR titel 21 part 11 opslaan.

Alle door JUMO gebruikte materialen met productcontact zijn FDA conform.

De EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) geeft een rij van aanbeveligingen voor de hygienische opbouw van installaties en meettoestellen bvb. Doc8 Hygienic equipment design criteria. Ook maakt de EHEDG het mogelijk de toestellen een reinigingstest te onderwerpen. Deze test wordt met een certifikaat bevestigd.

Voor de volgende producten werd de reinigbaarheid van delen in contact met het medium van het proces-verbindings systeem JUMO Peka bevestigd door de EHEDG:

meer...

3A sanitäry standard geeft richtlijnen voor het design en de fabricage van componenten voor de voedingsindustrie. JUMO, als marktleider in de metrologie voor hygiënische toepassingen, hecht veel belang aan de naleving van deze richtlijnen / normen.                                              

Volgende producten zijn 3A toegelaten:

meer...

Bij het verwerken van poeders en alkoholhoudende vloeistoffen ontstaan ook in de pharmaindustrie explosiegevaar.

Hiervoor biedt JUMO U een speciaal productportfolio aan met producten, die toegelaten zijn voor ATEX .

meer...