More than sensors+automation
Zoeken

Toelatingen en richtlijnen

Opdat U helemaal op uw proces zou kunnen vertrouwen, zijn onze producten aangepast aan alle actueler veiligheidseisen en richtlijnen.  Informeer U hier, over welke certifikaten en toelatingen JUMO voor de producten voor water- en afvalwatertechniek beschikt.

Newsletter

Meld U hier aan tot onze Newsletter:

Aanmeldformulier

De FDA (Food and Drug Administration) publiceert een lijst van materialen, die in contact met het productmedium mogen komen.  Voor polymeren is het gebruik in titel 21, kapitel 177 beschreven.  Speciaal voor dichtingen is kapitel 177.2600 voorzien.

Een verdere reglementering van de FDA, het CFR titel 21 part 11 schrijft voor de electronische registratie een manipulatiebeveiliging voor en een electronische handtekening.   Onze beeldschermschrijver  LOGOSCREEN es kan data FDA conform volgens CFR titel 21 part 11 opslaan.

Alle door JUMO gebruikte materialen met productcontact zijn FDA conform.

 

De EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) geeft een rij van aanbeveligingen voor de hygienische opbouw van installaties en meettoestellen bvb. Doc8 Hygienic equipment design criteria. Ook maakt de EHEDG het mogelijk de toestellen een reinigingstest te onderwerpen. Deze test wordt met een certifikaat bevestigd.

Voor de volgende producten werd de reinigbaarheid van delen in contact met het medium van het proces-verbindings systeem JUMO Peka bevestigd door de EHEDG:

 

meer...

Bij de afvalwaterbehandeling in de gistingstoren biedt JUMO U een speciaal productgamma met ATEX gecertifieerde producten aan.

 

meer...