More than sensors+automation
Zoeken
We zijn op zoek naar: Let's Talk Future Solutions! Nieuwe serie temperatuurmeetomvormers en galvanische scheidingen. Funktionele veiligheid – zonder zorgen! Blijf op de hoogte - alles in één oogopslag! Eindeloze mogelijkheden Met JUMO variTRON 500 op naar de digitale toekomst Dit kunnen kunstoffen temperatuurvoeler voor U doen.

We zijn op zoek naar:

Een technisch commercieel medewerker

Let's Talk Future Solutions!

De weg naar de digitalisering samen gaan met JUMO.

Nieuwe serie temperatuurmeetomvormers en galvanische scheidingen.

Naast de smalle bouwvorm overtuigen de nieuwe toestellen door hun hoge precisie, galvanische scheiding, snelle reactie en goede temperatuurscompensatie. Informeer U nu!

Funktionele veiligheid – zonder zorgen!

JUMO Safety Performance – Het nieuwe merk voor meer veiligheid in installaties met PL en SIL. Bezorg U uw veilige oplossing!

Blijf op de hoogte - alles in één oogopslag!

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!

Eindeloze mogelijkheden

JUMO LOGOSCREEN 700, het nieuwe topmodel van het succesvolle papierloze schrijvergamma van JUMO, biedt hoge schaleerbaarheid en flexibiliteit.

Met JUMO variTRON 500 op naar de digitale toekomst

Automatizeer uw proces met de JUMO variTRON 500 en het nieuwe JUPITER platform, het is super snel en flexibel.

Dit kunnen kunstoffen temperatuurvoeler voor U doen.

De drie nieuwe kunstoffen temperatuursvoelers van de JUMO plastoSENS T serie hebben veel aan te bieden, excellente isolatie en weerstand tegen vibraties, alsook stoomdichtheid. Informeer U.

Uw partner voor sensor- en automatiseringsoplossingen - Jumo

Innovatieve topprestaties voor uw succes.

JUMO is een van de leidinggevende producenten op het gebied van de industriele sensor- en automatiseringstechniek. Ons innovatief gamma omvat de gehele meetketen vanaf de sensor tot de automatiseringsoplossing voor temperatuur, druk, vloeistofanalyse, debiet, niveau et vochtigheid.

Altijd met het doel onze klanten in de gehele wereld de optimale oplossing te bieden voor processveiligheid, energiebesparing en kostenoptimering.

JUMO. More than sensors + automation.