Innovatieve druktransmitter die voldoet aan de hoogste eisen

Druktransmitter: JUMO dTRANS p30

Een druktransmitter detecteert aangrenzende relatieve en absolute druk in vloeibare en gasvormige stoffen. Hierbij wordt de druk gemeten dankzij de mechanische doorbuiging van een meetmembraan. De sensor bevindt zich in het meetmembraan en zet de fysieke hoeveelheid druk vervolgens om in een elektrisch signaal.

Dankzij de eigen productie van deze meetcellen, kan JUMO reeds in dit vroege productiestadium inspelen op de verschillende behoeften van de klant en de meetcel van de druktransmitters niet alleen aanpassen aan de respectievelijke sensortechnologie (silicium piƫzoresistieve, dunne metaalfolie, keramische dikke film of keramisch capacitieve), maar ook aan de grootte en het materiaal van de meetcel.

Hier vindt u ons productoverzicht

Druktransmitters voor veelzijdig gebruik

JUMO druktransmitters zorgen voor betrouwbare en correcte meetresultaten, ongeacht of ze gebruikt worden voor hoge-precisie drukmetingen in de procesindustrie, voor hygiƫnische drukdetectie in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie of voor universele metingen in de machinebouw en constructie. Druktransmitters zijn overal van toepassing waar een bijzonder betrouwbare en nauwkeurige werking van belang is. Om een flexibele aanpassing aan het respectievelijke proces te waarborgen, beschikken de JUMO druktransmitters over verscheidene procesaansluitingen. Op die manier kunnen we altijd voldoen aan de individuele behoeften van elk van onze klanten op basis van hun productieomgeving.

Productkwaliteit druktransmitter

Alle producten van ons bedrijf - zoals druktransmitters of bijv. temperatuurtransmitters - voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidseisen. Dit wordt gegarandeerd dankzij een grondige eindcontrole in een automatische meet- en kalibratieinrichting. We houden de behoeften van onze klanten altijd goed voor ogen: Zo bieden wij bijv. de JUMO druktransmitter MIDAS S05 van hoge kwaliteit aan tegen een gunstige prijs. Dankzij de uitstekende pr?s-kwaliteitverhouding van de complete JUMO MIDAS-serie wordt u de ideale oplossing aangeboden als u op zoek bent naar op lange termijn betrouwbare, stabiele en compacte meetinstrumenten. De JUMO dTRANS p30-serie wordt gekenmerkt door zijn universele gebruiksmogelijkheden. Dankzij hun vele verschillende meetbereiken, proces- en elektrische aansluitingen, een hogetemperatuurversie en een versie met explosieveiligheid, zijn deze meetinstrumenten erg flexibel en kunnen ze voor bijna alle toepassingen gebruikt worden.