Uw PLC (Programmable Logic Controller) van JUMO

PLC: JUMO mTRON T

Het nieuwe schaalbare automatiseringssysteem van ons bedrijf draagt de naam JUMO mTRON T en is vergelijkbaar met een PLC. Het systeem is universeel toepasbaar, want het combineert de uitgebreide JUMO procesknowhow met een eenvoudig, gebruikersgericht en gebruikersvriendelijk configuratieconcept.

Aangezien het systeem modulair op te bouwen is, beschikt u over verschillende input / outputmodules, zoals de multi-channel controller module, de analoge ingangsmodule met 4 of 8 kanalen, de relais module in 4-kanaals versie en de vrij configureerbare digitale input / outputmodule met 12 kanalen.

De afzonderlijke modules van ons systeem zijn eenvoudig te combineren en maken gebruik van plug-and-play technologie. De 4-kanaals analoge inputmodule van het JUMO mTRON T automatiseringssysteem is voorzien van universele en galvanisch gescheiden analoge ingangen, dus het maakt niet uit of u een conductieve geleidbaarheidsmeting, drukmeting of temperatuurmeting wilt uitvoeren. Alles wat u nodig heeft, is de bijpassende module.

Via het multifunctionele paneel kunt u de regelaars en timers bedienen. Daarnaast heeft u ook toegang tot een gebruiksvriendelijke database met parameters en moduledata.

Hier vindt u ons productoverzicht

Toepassingsgebied van het JUMO mTRON T automatiseringssysteem

Dankzij zijn universele modules en uitgebreide communicatie-, evaluatie- en automatiseringssoftware kan het systeem worden gebruikt in veel verschillende industrie├źn. Het nieuwe automatiseringssysteem van JUMO kan worden gebruikt gelijk waar er nood is aan een hoge meetnauwkeurigheid, een krachtige regelkwaliteit en een servicevriendelijke werking, zoals in de voedingsindustrie in ovens of bij de productie van apparatuur.