More than sensors+automation
Zoeken

Diensten & Support

Basis voor de hoge tevredenheid van onze klanten is de kwaliteit van onze producten. Maar ook onze betrouwbare naverkoopsdienst en de omvangrijke support  wordt gewaardeerd. Hierna stellen wij uw onze basisdiensten rond de innovatieve JUMO producten voor.   U kunt erop tellen - altijd en overal.

JUMO diensten & Support – daar past alles !

Download - Uw heeft een JUMO product en heeft software nodig ? Hier komt U naar onze Software-Download.
Productarchiv - In ons productarchief vindt U informatie en technische documentatie voor oudere toestellen.

Fabricagedienst

U zoekt een competente leverancier voor onderdelen of systemen ?

Zij het metaaltechniek, electronische bouwgroepen of sensoren op maat, kleine serie of massaproductie - wij zijn graag uw partner.  Vanaf de ontwikkeling tot aan de fabricage bieden wij uw alle stappen uit één hand.

 

meer...

Info & scholingen

U wilt in uw onderneming de kwaliteit van de processussen verhogen of een installatie optimeren ?  Maak dan gebruik van de informatie op de JUMO homepage en profiteer van de know-how van een wereldwijd aangeziene producent.

 

meer...

Productdienst

Voor de competente ondersteuning rond onze producten beschikken wij op alle vijf continenten over een efficient distributienetwerk, waarop onze klanten altijd kunnen  terugvallen.  Zij het voor advies, productkeuze, engineering of optimaal van onze producten - ook in uw buurt staat een team van kompetente medewerkers van JUMO ter beschikking.

meer...

Onderhoud & calibratie

Onze dienst onderhoud helpt U de optimale beschikbaarheid van uw toestellen en installaties te behouden.  Zo vermijdt U uitvallen en stilstandstijden.  Samen met de verantwoordelijke personen in uw firma stellen wij een onderhoudsprogramma op en maken voor U alle berichten, documentatie en protocollen.

 

meer...