More than sensors+automation

Herstellingsdienst

Snel en met geoptimeerde kostprijs!

Onze diensten

• Expressdienst; Herstelling binnen twee of drie werkdagen
  • Inbouw van opties
  • Upgrades/Updates van hardware en software
  • Opslaan van uw specifieke configuratiegegevens
  • Herstellingsprotocol
  • Opmaken bestek

Uw voordelen

• snell
  • goedkoop
  • geen te dure forfaitprijzen
  • waarborg op de doorgevoerde herstellingen

Terugzendingen, herstellingen, ombouw, en hercalibratie

U kunt kiezen tussen:

Bij toestellen, die contact met gevaarlijke stoffen hebben gehad, hebben wij een verklaring van decontaminatie nodig !

Print de benodigde verklaring uit en voeg ze bij de terugzending.

Stuur uw product aan het volgend adres:

JUMO Automation PGmbH
Industriestrasse 18
4700 Eupen

Op aanvraag sturen wij U een bestek toe.  Wij herstellen ons product op basis van de reële kosten (Tijd/vervangonderdeel) en niet met te hoge forfaitprijzen. Binnen de garantietijd krijgt U een uitvoerlijk servicebericht.

Wij komen ook tot bij U:
voor de herstelling van toestellen, die om technische redenen niet kunnen uitgebouwd en teruggestuurd worden, bestaat de mogelijkheid van herstelling ter plaatse.

Contact

Verkoopsafdeling voor uw regio (zie onder contact)
Telefoonnummer: +32 87 595300
Faxnummer : +32 87 740203
E-mail: sales.be@jumo.net