Bernhard Juchheim JUMO-Geschäftsführer in der 2. Generation
Profiel

Uw partner voor sensor- en automatiseringsoplossingen

JUMO GmbH & KG is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van componenten en systemen voor individuele sensor- en automatiseringsoplossingen. Naast de onderdelen voor de analyse, druk, niveau, debiet, en vochtigheid, ligt de de nadruk op automatiseringsuitdagingen zoals registratie, monitoring, controle en automatisering.

Oplossings- en klantgericht

JUMO wordt beschouwd als een "verborgen kampioen". Het familiebedrijf, nu in zijn tweede en derde generatie, is wereldmarktleider op het gebied van industriële temperatuursensoren. Als hoogtechnologisch bedrijf wordt het gekenmerkt door een bijzonder hoge graad van innovatie, een bovengemiddelde verticale integratie en een breed productengamma. Al meer dan 70 jaar ligt de focus op de klant en de juiste oplossing voor zijn toepassing.

JUMO is gespecialiseerd in het snel en flexibel voldoen aan individuele eisen. Het brede productassortiment biedt componenten en systemen voor vrijwel alle takken van industrie die te maken hebben met machine- en installatieplanning, constructie, onderhoud en optimalisatie. Bij JUMO krijgt u de hele meetketen uit één hand.


Komponenten en oplossingen van JUMO

  • speciaal aan uw behoeften zijn aangepast
  • garanderen betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit
  • worden ondersteund door individuele en uitgekiende service gedurende de gehele productcyclus

Samen naar de digitale toekomst

Wij willen graag met u op deze weg verdergaan en u ondersteunen bij de digitalisering en de transformatie naar Industrie 4.0, want zelfsturende en in een netwerk opgenomen productieprocessen werken alleen met betrouwbare sensortechnologie.

Dit betekent dat processen nu al kunnen worden bewaakt met de JUMO Device App, en binnenkort ook kunnen worden bestuurd. Dankzij temperatuur- en druksensoren met IO-Link kunnen sensorinformatie, parametrisering en diagnostiek met minimale inspanning worden opgevraagd, waardoor een optimale evaluatie van de toestand van systemen met maximale veiligheid mogelijk wordt.

In de toekomst zal JUMO deze dienstensector via het productaanbod verder uitbreiden en bijvoorbeeld door sensoren verzamelde gegevens in een cloud ter beschikking stellen. Juist in het tijdperk van digitale transformatie is JUMO een vindingrijke, competente en betrouwbare partner voor haar klanten.