pH bewaking wort koken

pH-waarde bewaking

Zuur beïnvloedt doorslaggevende factoren bij het koken van wort zoals bijvoorbeeld smaak en kleur van het bier. Daarom is monitoring van de pH-waarde essentieel bij dit onderdeel. De gebruikte meet- en regeltechniek moet niet alleen de waarde constant houden maar ook geschikt zijn voor gebruik in de voedingssector en bij hoge temperaturen.

Procesgegevens
pH-waarde 5,4 tot 5,8

Aanbevolen oplossing voor pH-waarde bewaking

Perfect zuurgehalte voor de beste smaak

Onze oplossing voor pH-waarde bewaking

De inline pH-meting, met een pH-elektrode geschikt voor hogere temperaturen en CIP-reiniging, zorgt samen met de JUMO AQUIS touch uitleesunit voor de optimale pH-waarde en zodoende voor de ideale zuurgraad van de wort. U kunt er dus zeker van zijn dat de smaak en kleur van uw bier u altijd zullen overtuigen.

Uw contactpersoon


Branche specialist levensmiddelen en dranken

Info JUMO Belgium +32 87 595300 +32 87 595300