Let's talk!

Op de HYDROGEN ONLINE CONFERENCE 2021

Op 8 oktober 2021 nemen wij deel aan het grootste digitale waterstofevenement ter wereld. Neemt u ook deel aan de HYDROGEN ONLINE CONFERENCE? We zouden het leuk vinden u daar te zien, althans virtueel, en om in gesprek te gaan.

Meer weten!
Hydrogen Online Conference

Ontmoet ons op HOC, 's werelds grootste digitale waterstofevenement

Plan een afspraak in

Marco Teunizen

Technisch specialist
+31294490305 Plan een afspraak in

JUMO's waterstof kosmos

Voor een schone energiewereld worden veel nieuwe geavanceerde systemen ontwikkeld. Zo ook op basis van waterstof. Het begint bij elektrolyzers gevolgd door opslag en transportsystemen en gaat helemaal door tot aan de brandstofcellen en synthesefabrieken. Al deze systemen hebben één ding gemeen: om veilig en stabiel te kunnen werken zijn moderne oplossingen nodig voor het meten, regelen en bewaken van druk, temperatuur, vochtigheid, geleidbaarheid, niveau en flow.

JUMO heeft ruimt 75 jaar uitgebreide ervaring op dit gebied. Behaal samen met ons maximaal rendement uit jouw waterstoftoepassing!

Waterstof productie met elektrolyse

Waterstof productie met elektrolyse

Waterbehandeling voor elektrolyse

Sensor techniek, automatisering en evaluatie vanuit één hand

De elektrolyzer speelt een sleutelrol bij de productie van groene waterstof. Wij helpen jou graag bij het monitoren van de druk en temperatuur in jouw elektrolyse installatie of bij geleidbaarheidsmeting bij ultrapuur waterbehandeling. Automatiseringssystemen van JUMO zorgen voor een soepel procesverloop, verhogen de efficiëntie en besparen waardevolle hulpbronnen.

De oplossing

Procesoptimalisatie in brandstofcellen

Regelen en monitoren ook op afstand

Brandstofcellen worden gebruikt in zowel stationaire als mobiele toepassingen op zeer brede schaal. Om bij het werken met brandstofcellen te kunnen beschikken over maximale veiligheid, keurmerken, precisie en betrouwbaarheid biedt JUMO een uitgebreid scala aan sensortechnologie. Digitale interfaces voorzien in het gebruiken van de modernste automatiseringsconcepten, terwijl monitoring vrijwel overal kan worden uitgevoerd met behulp van gangbare webbrowsers. Zo draait jouw systeem effectief in het optimale bereik en beschik jij over flexibele evaluatiemogelijkheden.

De oplossing
Optimaal functionerende brandstofcelsystemen

Optimale werking van brandstofcel systemen

Absolute veiligheid voor waterstof tankstations

Absolute veiligheid voor waterstof tankstations

Technologie voor het tanken van de toekomst

Veilig - betrouwbaar - zuinig

Waterstof tankstations vormen de kern van de waterstofmobiliteit en leveren een belangrijke bijdrage aan de verspreiding van milieuvriendelijke aandrijftechnieken. Een soepel procesverloop tijdens het tanken wordt verzekerd door nauwkeurige monitoring van temperatuur en druk. Tegelijkertijd zijn strikte veiligheidsmaatregelen en goedkeuringen voor explosiebeveiliging essentieel. Onze innovatieve sensoren vervullen beide aspecten en worden daardoor onmisbare onderdelen van waterstof tankstations.

De oplossing

Functionele veiligheid in infrastructuur met waterstof

Geen probleem met JUMO Safety Performance (JSP)

Vanwege de hoge ontvlambaarheid van H2 mag functionele veiligheid in waterstoftoepassingen niet lichtvaardig worden opgevat. Dit is waar JUMO Safety Performance in het spel komt; een merk dat staat voor het hoogste niveau van fabrieksveiligheid. Het omvat apparatuur met SIL- en PL-certificering, evenals passieve elementen voor gebruik in SIL- en PL-meetketens. Wij stellen graag de juiste componenten voor jouw installatie samen.

De oplossing
Functionele veiligheid bij waterstoftoepassingen

Functionele veiligheid bij waterstoftoepassingen

Meer informatie over onze oplossingen

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dit is een verplicht veld. Vul een voornaam in.
Dit is een verplicht veld. Vul een achternaam in.
Dit is een verplicht veld. Voer uw bedrijfsnaam in.
Dit is een verplicht veld. Vul een straat in.
Dit is een verplicht veld. Vul een postcode in.
Dit is een verplicht veld. Geef een locatie op.
Kies een optie.
Dit is een verplicht veld. Vul een e-mailadres in.

Met uw aanvraag geeft u ons een opdracht die wij graag naar uw tevredenheid willen vervullen. De in dit verband verzamelde gegevens worden opgeslagen. Om uw verzoek naar tevredenheid te verwerken, is het noodzakelijk om alle bestaande velden in te vullen (alleen de velden gemarkeerd met * zijn verplicht). We gebruiken uw gegevens om uw verzoek te verwerken als onderdeel van het bedrijfsproces. Er is geen persoonlijk gebruik. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Wij behouden de statistische analyse van geanonimiseerde datagegevens.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Marco Teunizen

Productspecialist bij JUMO

Phone:

+31 294 491492 Neem contact op!