Klantspecifieke sensoren

Guillaume Schyns 0032 87 595300 0032 87 595300


Operationele verkoop elektronische assemblages

Astrid Kemmerzell +49 661 6003-541 +49 661 6003-541


Operationele verkoop elektronische assemblages

Carina Vorderbrüggen +49 661 6003-853 +49 661 6003-853

Productie Sensoren JUMO België

Vervaardiging en nieuwste technologie

Ons ervaren productiepersoneel vervaardigt elke individuele sensor met de hand volgens de specificaties van de klant. Op een productieoppervlak van iets minder dan 800 m² worden bij ons temperatuursensoren op maat gemaakt. JUMO is ook uitgeroepen tot "Fabriek van de toekomst" door het initiatief "Digitaal Wallonië". "Digitaal Wallonië" wil publieke en private actoren en initiatieven samenbrengen om de digitale transformatie van Wallonië te stimuleren. In het kader van het deelproject "Industrie van de toekomst" zullen onderscheidingen worden toegekend aan bedrijven die producten met een hoge toegevoegde waarde vervaardigen. Bovendien moeten de "fabrieken van de toekomst" flexibel genoeg zijn om te kunnen inspelen op de snel veranderende marktvraag en openstaan voor nieuwe bedrijfsmodellen. Het optimale gebruik van digitale productieprocessen met behoud van een sterke menselijke aanpak is een andere voorwaarde.

Factory of the Future Award

Factory of the Future Award
Insert your alternative text

Laserlassen

Aangezien de wensen van onze klanten voor ons zeer belangrijk zijn, kunnen wij flexibel en individueel op deze wensen inspelen door zowel kleine hoeveelheden als middelgrote series te produceren. Via korte wegen en beveiligde processen lukt dat altijd op het juiste moment.


Speciale industrie-expertise: industriële elektronica, medische technologie, sensortechnologie, procestechnologie, ovenbouw, voedingsindustrie

Onze diensten

  • Voorbereidingsfase
  • Produktie
  • Kwaliteitsbeheer

Voorbereidingsfase

Voorbereiding en planning van het werk

Nadat de bestelling is geplaatst, worden de stuklijst en de routing aangemaakt. Rekening houdend met de vereiste en bestaande capaciteiten wordt de productieorder gepland en gestart.


Planning van productieorders

Logistiek/Materiaalinkoop

Onze strategische en operationele inkoopafdeling maakt gebruik van een internationale selectie van leveranciers. De pool van leveranciers wordt gekenmerkt door langdurige zakenrelaties en biedt u een hoge mate van betrouwbaarheid. Ons voorraadbeheersysteem zorgt voor een geoptimaliseerde materiaalaankoop.

Bekijk onze productie

Overtuig uzelf direct van onze kwaliteit en knowhow.

Productie video

Productie

Kabelvoorbereiding

Onze kabelvoorbereiding assembleert een grote verscheidenheid van kabeltypes. PVC, PTFE, siliconen of metaal gevlochten hoge temperatuur kabels - alles is mogelijk.

Kabelassemblage

Mechanische voorbereiding

Een grote verscheidenheid van afzonderlijke onderdelen en assemblages worden in ons bedrijf vervaardigd uit het uitgangsmateriaal. Wij snijden, bewerken en lassen. Dit is waar de perfecte beschermhoes van elke temperatuursensor ontstaat.


Automatische rondlasmachine (WIG)

Orderverzameling

Alle afzonderlijke onderdelen die voor de assemblage nodig zijn, worden vooraf geassembleerd en geleverd. Dit garandeert het vlotte verloop van de daaropvolgende processen.


Kommissionering van de onderdelen

Montage

Bij de eindmontage worden alle onderdelen die in de voorafgaande productiestappen zijn voorbereid, samengebracht, geïnstalleerd en getest.


Microsolderen van de sensortip

Kwaliteitszorg

Testen en controleren

Wij bieden de volgende testprocedures aan:

  • Weerstandstests
  • Spanningstest
  • Testen van de isolatie
  • Testen op hoogspanning
  • Kalibratie
  • Druktest H²O
  • Lektest N²

Kwaliteitsbeheer

Ons EDP-ondersteund kwaliteitsbeheersysteem wordt gebruikt voor statistische procescontroles en archivering. Door alle processtappen permanent te controleren, kunnen wij een constante kwaliteit garanderen.

Weerstandstest van het meetelement

Ihre Ansprechpartner


Klantspecifieke sensoren

Guillaume Schyns 0032 87 595300 0032 87 595300