Für Dimitrios Charisiadis steht der Kunde im Mittelpunkt und richtet danach Marketing, Produkt- und Branchenmanagement aus.

Ontwikkelingssamenwerking

Individualiteit leidt tot innovatie

In de 70 jaar van het JUMO-succesverhaal hebben we zijn grootste kracht in klantenbinding ontwikkeld. Dit bereiken we door nauwe samenwerking met onze klanten, als het gaat om de ontwikkeling van individuele oplossingen. Dit komt niet alleen ten goede aan onze klanten, maar stelt ons ook in staat om onze knowhow voortdurend te ontwikkelen en zo de weg vrijmaken voor innovaties.

Gesprächsrunde

Een oor voor de markt en in dialoog met u

Wij zijn de systeemleverancier voor industriële sectoren. Wij ontwikkelen zowel standaard apparaten als klantspecifieke ontwerpen die 100% zijn afgestemd op de eisen van de toepassing. Wij produceren zowel kleine als grote series met dezelfde motivatie en zorg.

Waarom is deze diversiteit zo belangrijk voor ons? Omdat wij tot de besten willen behoren, niet alleen in Duitsland, maar op alle markten wereldwijd. Dat betekent dat wij al onze producten ook aanpassen aan de huidige normen, richtlijnen en wetten.

Strategische technologiegebieden
Industrie 4.0 Digitale oplossingen
Sensortechnologie ontwikkeling van intelligente sensornetwerken
Water en afvalwater Systeemoplossingen
Digitale transformatie Modulaire hardware- en softwareconcepten

Volledige service uit één hand

Oplossingen in plaats van componenten, systemen in plaats van producten - met de introductie van JUMO Engineering hebben JUMO-klanten toegang tot het complete serviceportfolio en de jarenlange knowhow. Het engineeringteam van JUMO bundelt de decennialange ervaring van het bedrijf op het gebied van industriële meet-, regel- en automatiseringstechniek, ondersteunt klanten met compleet projectmanagement en ontwikkelt klantspecifieke toepassingen voor een breed scala aan industrieën. De focus ligt op het brede JUMO productportfolio, beginnend met sensoren voor temperatuur, druk, vloeistofanalyse en flow, via de bijbehorende apparaten voor registratie, regeling en automatisering, tot de benodigde actuatoren zoals SSR's (solid state relais) of thyristor vermogensregelaars

Het uitgebreide assortiment omvat:

  • Fundamentele haalbaarheidsanalyses via de uitvoering van workshops
  • Het opstellen van vereisten en functionele specificaties tot en met configuratie
  • Programmeren en testen van automatiseringsoplossingen
  • Opleidingen

Wilt u een oplossing?

Als systeemleverancier hebben wij diverse oplossingen voor een breed scala van toepassingen. Krijg een overzicht van onze industrieën en een selectie van toepassingen waarvoor wij reeds oplossingen hebben geïmplementeerd.

De oplossingen