Maximale ontzorging voor verwarmingsproces

Door samen te werken met Markus Milde, consultant en auditor, bieden wij onze klanten in de thermoprocestechnologie een krachtige totaaloplossing voor advies, auditing, instrumentatie en kalibratie. JUMO helpt jou graag bij het vervangen van sensoren, het uitvoeren van instrumentatietests (INST) en systeemnauwkeurigheidstests (SAT) en het onderzoeken van temperatuuruniformiteit (TUS). Daarnaast adviseren wij over CQI-9 (warmtebehandeling), CQI-11 (galvanisch), CQI-12 (oppervlaktecoating), CQI-29 (hardsolderen) en AMS2750 (pyrometrie). 

 

Unsere Branchenevents in der Thermoprozesstechnik

Holen Sie sich das Expertenwissen!

Mit unseren informativen Webinaren zu heißen Branchenthemen bieten wir Ihnen wertvolle Informationen und inspirierende Lösungsansätze. Sie können sich sogar ein Thema wünschen.

Mehr erfahren!

Jouw contactpersoon


Branche specialist thermische procestechnologie

Info JUMO Belgium +32 87 595300 +32 87 595300

Oplossingen voor de thermische procestechnologie

Glas, keramiek, klei en staal zijn materialen die wij iedere dag tegenkomen. Toch staan we niet de hele dag stil bij de eisen die aan ovens gesteld worden, en aan welke extreme procesomstandigheden zij moeten voldoen om verwerking van deze materialen mogelijk te maken. JUMO is zich als fabrikant bewust van uw uitdagingen. Zo bieden wij snelle oplossingen voor controle, regeling, monitoring, registratie en visualisatie gedurende het complete verwarmingsproces.