pH waarde bewaking bij het mouten

pH waarde bewaking

De pH waarde van mout is een van de belangrijkste parameters voor de juiste bierkwaliteit, omdat de meeste processen tijdens de bierproductie enzymatisch worden geregeld. Vandaar dat het tijdig meten en instellen ervan voordelen biedt. Zo kan een optimale werking van deze enzymen gewaarborgd blijven. Het maximale effect van enzymen wordt onder optimale omgevingscondities bereikt.

Procesgegevens
pH waarde 5,4 tot 5,8

Aanbevolen oplossing voor pH-waarde bewaking

De beste voorwaarden voor enzymen

Oplossingen voor de bewaking van de pH-waarde

Dankzij pH-elektroden en het meerkanalen meetinstrument JUMO AQUIS touch P heeft u de pH-waarde vanaf het begin van het brouwproces onder controle en worden optimale werkomstandigheden voor enzymen, die in het bierproces een essentiële rol spelen, gecreëerd. De meetgegevens kunnen manipulatievrij gedocumenteerd worden. Met de pneumatische wisselarmatuur is de vervanging van pH-elektrodes eenvoudig en ongecompliceerd.

Oplossingen voor de bewaking van de pH-waarde

Dankzij pH-elektroden en het meerkanalen meetinstrument JUMO AQUIS touch P heeft u de pH-waarde vanaf het begin van het brouwproces onder controle en worden optimale werkomstandigheden voor enzymen, die in het bierproces een essentiële rol spelen, gecreëerd. De meetgegevens kunnen manipulatievrij gedocumenteerd worden. Met de pneumatische wisselarmatuur is de vervanging van pH-elektrodes eenvoudig en ongecompliceerd.

Uw contactpersoon


Branche specialist levensmiddelen en dranken

Info JUMO Belgium +32 87 595300 +32 87 595300